برداشت گل سرخ محمدی همه ساله از نیمه اردیبهشت ماه در بخش منشاد آغاز و تا پایان خرداد ماه بطور دائم ادامه دارد.

 علی دهقان منشادی خبر نگار منشاد،این محصول تعداد 1000 نفر از کشاورزان این منطقه را مشغول چیدن گل محمدی می نماید و کشاورزان پس از برداشت و چیدان گل به 3 کارگاه گلاب گیری ارسال و به فروش می رسانند.

20درصد از در آمد کشاورزان این بخش از راه برداشت گل محمدی بدست می آید و از هر هکتار کاشت گل محمدی مقدار 2 تن گل برداشت می شود.

همچنی از هر کیلو گل مقدار 2 لیتر گلاب ناب از کارگاهای گلاب گیری استحصال و روانه بازار فروش عرضه می گردد و از هر 6 هزار کیلو گل مقدار یک لیت عطر گل محمدی تولید می شود .

لازم بذکر است امسال به لحاظ خنک بودن هوا برداشت گل محمدی در منشاد دیرتر از سالهای گذشته آغاز شده است .

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا